Slik blir du en bedre pokerspiller   Recently updated !


Drømmer du om å bli en bedre pokerspiller? Det kan du selvfølgelig bli, men det krever både disiplin og hardt arbeid. Profesjonelle pokerspillere trener på kortspillet hver eneste dag. Skal man spille mot dem, må man rett og slett trene.poker

Ikke spill på hver hånd

De beste pokerspillerne vet når de skal kaste kortene sine. De spiller ikke hver hånd, faktisk tvert imot, de spiller sjelden. Under en turning kan det å spille mange hender i seg selv være svært risikofylt og sjansen for å ryke ut bare øker. Vurder sjansene dine, før du satser.

Ikke bløff

Mange nybegynnere tror at de kan bløffe seg til seier. Det er verdens dårligste pokermyte. For å vinne må du være god. Poker er et ferdighetsspill, og her handler alt om hvordan å utnytte de gode hendene dine, og ikke hvordan du kan vinne med en dårlig hånd.

Forhold deg rolig

Mange ryker ut av en turnering, fordi følelsene blir satt på spill. Selvfølgelig kan man bli sint hvis man taper, men det beste er å forholde seg helt rolig og innse at man kan gjøre det bedre ved neste hånd. Lær av feilene dine underveis. Det heter ikke pokerfjes uten grunn.