Egen pokerturnering


Det er mange som deltar i pokerturneringer som kunne ønske seg å arrangere en egen pokerturnering med venner og kjente. Man kan gjøre dette både på nettet og i sitt eget private hjem, men det finnes en del retningslinjer som man bør følge.

Når man skal arrangere en privat pokerturnering på nettet, må man ta kontakt med et kasino og be om en privat turnering. Da kan du selv velge hvilke turneringer du ønsker å spille, med hvilken type poker, når du har lyst til å spille dem, og hvem som skal få lov til å være med. Det gir svært stor frihet i pokerspillingen med andre på nettet og man kan tilpasse det helt til egne behov.

I Norge har man nå lov til å spille poker i private hjem, også private pokerturneringer. Men da må man ikke være flere enn ti deltakere som er i nær omgangskrets og det totale innskuddet per spiller må ikke være mer enn 1000 kroner. Det er også fullstendig lovlig å arrangere turneringer uten pengeinnskudd. Om man er på jakt etter det sosiale ved poker og ikke pengepremien, er dette en god mulighet for å spille lovlig med hele nabolaget.